Nemám strach

Nemám strach

Anotace: ***

Nemám strach ze slz,

které kanou.

To jen staré věci

říkají: „nashledanou“.

 

Odchází bolest,

zvonkohra pocitů vnitřního světa.

Nebojím se samoty,

z které má duše vzkvétá.

 

Nemám strach z otisků,

doteků, těch co ublížili.

Každý byl poselstvím,

které rozpoznat trvalo chvíli.

 

Kráčím dál se srdcem otevřeným,

zítřkům vstříc.

Život je cesta,

která má svůj  rub i líc.

Autor melebele, 24.08.2015
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí