Manželské soužití

Manželské soužití

Anotace: Starý s mladou nepochodí.

Ve vigvamu velká vada,
Šedý vlk se s ženou hádá,
obvinění pronáší,
že mu žena zanáší.

Mladá Laň mu oponuje,
s jeho hříchy vyrukuje,
ač jsi sladký mužíčku,
tvrdou máš jen dýmčičku.

Jen si vzpomeň na své sliby,
víš, co se mi tolik líbí,
trvám na tom velice,
vždyť jsem zdravá mladice.

Běž pryč se svým požadavkem,
než tě majznu tomahavkem,
přestože tě miluji,
tak tě brzy skalpuji.

Hrozby se Laň nepoleká,
večer zas milence čeká,
Manitu ji ochrání,
i když muže uhání.

Autor Psavec, 06.09.2015
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: snupicek, Martinecka23, MARKO, CoT, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí