Limericky ze světa

Limericky ze světa

Anotace: Kdo se přidá?

Franta jel do Ameriky,
chtěl tam prodat trpaslíky,
Šmudlu, Prófu taky,
má jich doma mraky,
proto jel do Ameriky.

Do Německa Lenka míří,
s Helmutem se něžně sblíží,
velikou má vilu,
též i mužnou sílu,
za úspěchem Lenka míří.

V Gruzii měl Jirka kliku,
vydal knížku limericků,
mnohým se to líbí,
další díl jim slíbí,
ohromnou měl Jirka kliku.

V Madridu pak herečky,
odmítají syrečky
prý ty sýry smrdí,
to je vážně prudí
tvrdí slavné herečky.

Tahle Thajská kuchyně,
vaří červy ve víně,
pro Čechy to není,
víno pivem změní,
žasne Thajská kuchyně.

Letos V Římě u tety,
okusil jsem špagety,
chutnají prý skvěle,
já však radši sele,
už nejsem host u tety.

Autor Psavec, 17.09.2015
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí