Jednostranná komunikace

Jednostranná komunikace

Anotace: ....

Existuje snad více jednostranná komunikace?

…........

Chci říct, je to snad ignorace?

…........

…........

Budu v televizi!

No tak príma, já teď mizím.

Někdy se zas uvidíme.

Jasně, budeš v televizi.

..........

 

Lapení úskalím jednostranné komunikace,

jsme prazdným obrazem,  chce se nam zvracet. 

Autor prouteny kosik, 18.09.2015
Přečteno 758x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Jort, GiovaniDaVinci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí