Někdy je lepší vědět méně

Někdy je lepší vědět méně

Strkám hlavu do písku,
nic nechci vidět ani slyšet,
nevím sice co se děje, však vyhýbá se, vyhýbá se,
beznaděje.

Osud náš přijde tak či onak,
těžko se mu vyhnout,
a k vědmě už raději taky nejdu, bojím se co by mě řekla,
navíc již není třeba, věřím v Tebe, v Tebe, a Prosím,
ať nechodíme zase bosí, hladoví, svázaní bolem, přes trosky,
strkám hlavu do písku, nevidím, neslyším,
ale stále Prosím.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 22.09.2015
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí