Bolest a otázka

Bolest a otázka

Anotace: Budu ráda za komentář i hate :)


Vidím tě a stále slyším,
Splním ti , co na očích tvých vidím ,
o tobě se pokaždé zmýlím ,
proč jsem tak blbá a tu píseň stále cítím ?!

 

Zanechal si v mým srdci prázdnou díru ,
ale nejde slepit či zacelit ,
však je to pocit jako držet v ruce síru ,
pochop , já nejsem na tvoje signály jako satelyt.

A proto se tě ptám " Proč ,,?!

 

 

Proč si mě takhle zklamal , stálo ti to za tu radost ?!
Je krásné mě vidět tak zničenou ?! ,
však já jsem měla svůj paradox ,
A proto ti asi dělá dobře ten pocit ,že jsem tou odstrčenou !

 

Však ty si věděl dobře ,
jak mě to zraní ,
Viděl si vše modře,
a moje tělo se ti navždy straní !

Autor Pucík 2, 22.09.2015
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí