První

První

Anotace: ....

První nádech
a výdech
první pohled na svět
potom první pusa
první pívo
a ty zjistíš že musíš dospět

První "vole!" první "pičo!"
a první lež
člověče
to už nikdy víc
poprvé nezažiješ

První průser
a první láska
a první stud
jak ta pusa mlaská

První myšlenka co bude
dál
první úvaha
za co by ten život stál

První rvačka
a první práce
první bitva
ve tvé osobní válce

Pak první šeď
a první vrásky
první vzpomínání
na první lásky

První bolesti zad
a první zácpy
první důchodovej plat
a život pořád chystá pasti

Pak první závěť
a první ohlídnutí
vzpomínky nás plakat nutí

První prázdno
a první končení
pak první smrt
a poslední loučení...
Autor lukassnajdr, 22.09.2015
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: melebele, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí