Tři pijácké rispety

Tři pijácké rispety

Anotace: Zabruslil jsem za hranice.

Boris nemá zábrany,
stakan vodky zdolá,
pro pití má nadání,
na práci jen zpola.

Nasťa pije maličko,
šetří si tak zdravíčko.

I ten Míša maličký,
ulizuje z lahvičky.

 


Lešek má rád svoji paní,
chodí do kostela,
nevěře se tuze brání,
stejně mu zmizela.

V Německu teď ona žije,
Hans prý jenom málo pije.

Lešek svůj žal vodkou léčí,
Jadwigu pak bere ztečí.

 

Denis denně víno pije,
však tam u nich zrálo,
ve Francii se tak žije,
litr je mu málo.

Jeho milá Nicole,
vozí mu ho na pole.

A když vášeň zaplane,
na lásku se dostane.




Autor Psavec, 25.09.2015
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, MARKO, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí