Balkón s výhledem

Balkón s výhledem

Anotace: ....;)

Být tvou

mi 

někdy nestačí

 

strohá slova 

jak cihly v polámaném 

zchátralém 

 

kostele

 

postele jsou

rozestlané

 

slané to 

bolesti 

 

v nich

a na polštářích

ta vůně BYLA MÁ

 

výhled z balkónů 

na ostrov BEZ STAROSTÍ

 

a ty tam nejsi

 

KDE JSI

 

po vlasech mráz 

a po krku 

 

stopy krvavé

a zmodralé

 

v hlavě

 

plné všeho

a zároveň ničeho

 

...................... 

sraz v 9:00 p.m. 

na tom balkóně

 

ps: začneme znovu, tentokrát spolu...

 

Autor Woski, 30.09.2015
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: jondys, Frr, Jort, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí