Půlnoční píseň

Půlnoční píseň

Anotace: -

Každý tón plyne místností
Každá nota spadá do tvých rukou
Jediný záblesk za okny
A všichni utíkají

Venku se tma mísí s mlhou
Slunce se snaží proniknout
Skrz větve stromu
Brzy odchází pryč

Světelné krystaly místo něj
Zabírají místo na černém papíře
Jeden z nich dohlíží
Na celé ztichlé město

Malý plamen uprostřed ničeho
Klavír se ozývá zpoza dveří
Lidé poslouchají
A přejí si být tam, kde jsme my

Vítr se prohání ulicemi
Na chvíli ztichne
A zastaví se
Tak jako my

Svět se nehýbe
Slyšíš jen nádech a výdech
A zvuky hudby
Vycházející z pokoje

Jedinou noc v tomhle roce
Jsou lidé omámeni
Kouzlem tónů

A když se ráno objeví slunce
Vyžene nás ven
I když nechce
Musí

A svět se zase roztočí
Utíkáme dál
Slunce je smutné za každou vteřinu
Kdy spěcháme
Ale někdo nás musí popohnat
Autor margaretm, 03.10.2015
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, GiovaniDaVinci, Jort, Pamína, Nikita44, Aiury, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemusí...

06.10.2015 13:37:59 | enigman

Klidem protkaná,díky:-).

03.10.2015 15:26:24 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí