Pro květinového fotografa HM

Pro květinového fotografa HM

Anotace: Ten pro kohos určená,nechť se ponoří do Tvých slov...

Chci Ti dát dárek,
ať je jím tato báseň,

já vidím Tvůj pokrok,
pro mne nejsi blázen,

tak zvláštní je ta tvrdá slupka,
pod níž se ukrýváš,

já ale cítím,
že dobré srdce schováváš,

asi bylo kdysi zraněné,
přestalo věřit,
zavřelo svá vrátka
a dalo je střežit,

vidím v očích tu nechtěnou bolest,
chci Tě obejmout a pryč ji odnést,

snad nedotkne se Tě má přílišná upřímnost,
jistě toho máš už dosti dost,

podávám Ti svou ruku přes umění a krásu,
jen pokud chceš,
jen s láskou,
bez ďasu...
Autor Marsinka, 06.10.2015
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí