Srdeční destrukci vstup zakázán!

Srdeční destrukci vstup zakázán!

Anotace: Básen z roku 2012 -vznikla jako reakce na jeden velmi negativní příspěvěk jednoho dobrého kamaráda na facebooku. Vlastně na větší počet takových příspěvků. Moc to tenkrát nepomohlo, dostal se tenkrát až do psychiatrické léčebny. V současné době je happy:)

(Omlouvám se za vulgarismy, ale tenkrát jsem to prostě tak cítil)

Dřív jsem přemýšlel jen o samých sračkách,
o negativních kravinách a srdeční destrukci,
budu zas určitě v prdeli, říkal jsem předem o všech láskách,
ale měl jsem jen přes oči černou kapuci...

Ale nakonec jsem otevřel hlavu a pochopil jsem,
kdo sračky neustále řeší, sračky taky dostane,
hodil jsem je prostě za hlavu, byly jen zlem,
a řekl jsem si, dnes nový Vojtěch Mareš povstane...

a...

Budu si věřit, budu si sám sebe vážit,
nejsem hadr na podlahu, jsem skvělým člověkem
zasloužím si pořádně štastnou lásku zažít,
do budoucnosti nebudu jako emo čumět, už brzo budu vítězem...

To čemu věřím, to taky dostanu...
a za každý stupidní kec o kličce kolem krku,
jednu si pořááádně mrdnu! ¨
Autor Don Darko, 07.10.2015
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí