Kapička krve..

Kapička krve..

Anotace: ..

Kapička krve co nenápadně
k zemi padá,
se v rohu choulí
ustrašeně.
Kapička krve
co patří ženě,
ač stále krásně živá,
nevypadá.
Červená dáma
co nenápadně barvy mění,
co chtěla by být krásnější,
ale není.
Čeká že kouzlo
všechno změní
a bude se žít.

Jestli žádná kouzla nejsou,
musíme se rozloučit.
Autor Zlatičko, 10.10.2015
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Dejfor, carodejka, Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tajně věřme že kouzla jsou a určitě se něco hezkého vyplní.

29.11.2015 13:00:46 | carodejka

ta bolííí ...

11.10.2015 20:13:44 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí