Vytrácení

Vytrácení

Anotace: Básníme po městech. Zítra k nalezení v Brně, v autorském rukopise. https://www.facebook.com/guerillapoetring

chladné probuzení

doznívající chuť na jazyku
vzpomínek zbytků
snů přespříliš vysněných
s představou budoucích
promarněných dnů
bez úsměvů tvých
bez úsměvů hřejivých
torza myšlek
naplaveniny lístosti
důsledků vroucnosti
zahozených radostí
deroucích se do kostí
zatímco sny se jen

 

vytrácejí...

Autor Zayo, 11.10.2015
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka, Mensió
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí