V POLIBKU

V POLIBKU

Anotace: ...Mr.J.M...

Už to nebolí – děkuji, konečně jsem se poučila
a jsem ti vděčná i za to málo, co jsem se od tebe naučila.

A stejně jako slova, z jedné písně mi v uších zněla,
dnes už vím, že tě nemiluji tak, jako jsem tě milovala včera.

Už necítím smutek - děkuji, byl to jen zlý sen,
noc skončí a zase přijde svítání a s ním nový den.

Co k tomu ještě závěrem říct,
i v polibku může být mnohem víc, anebo vůbec nic.
Autor PIPSQUEAK, 15.10.2015
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí