Fotosyntéza

Fotosyntéza

Anotace: Kvetu z tebe, jarní inseminátore. Ale už odkvétám.

Po dnešním sázení ležíš mi v žaludku
Na budku leze mi tohleto jaro.
Sedím tu opodál náměstí Svobody
Do vody čůrají potomci Čechů.
Čekám a doufám, snad něco míň agrese
Represe emocí přisoudím spěchu.
Jednou mě skrz naše fatální nehody
S hřejivou náručí přivítá ARO.

Zase jsem rozkvetla
Z pometla v pugét
Svázat a seřezat teď mě jen stačí.
Tlačí mě vyznání vyryté do kůže
Jak v dětském obrázku lascivní nápis.
Podobně přijdu si vprostřed tvé kaluže.
Říkej mi květinko, jsem totiž narcis.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 23.10.2015
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Robin Marnolli, A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí