Nejsem LOUTKA

Nejsem LOUTKA

Anotace: To jsou ty naše rozdílný představy o -lásce-

 

Nejsem LOUTKA!

Co hýbe se, jak pískáš

a tančí tak, jak tančí tvoje prsty.

 

Co se směje, jen když má,

co se tváří,

jak si přeješ,

co si myslí, 

co jí dovolíš 

a co dělá jen to,

co napíšeš

do vzkazu

a přilepíš na záda.

 

"Kopni mě."

Jo, kopej.

 

Jsem přeci hračka,

můžu bejt i míč.

A když se nezměním,

jsem vadná, poškozená

a svou práci dělám špatně.

 

Škoda, že tu záruční dobu

mám pitomě krátkou.

Asi do mě taky dali nějaký kazítka,

ale vrátit se to nedá.

 

Na účtenku napiš slovo "rozchod."

 

*Vyjádření zašleme do měsíce.

 

Autor Megan, 25.10.2015
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí