Zákon Nové Břitvy/Představitelé

Zákon Nové Břitvy/Představitelé

Anotace: ...

Společnost vychovává nové vrahy

laděním myšlení -beze snahy....

 

Vezmi fixu

a napiš ,,zákon nové břitvy´´

Buď jsi uvnitř matrixu

nebo jsi žijící mrtvý..

 Buď jsi uvnitř matrixu

nebo jsi žijící mrtvý..

Buď jsi uvnitř matrixu

nebo jsi žijící mrtvý....

 

****

 

Tuším

že chtějí vládnout duším

a na zakázku

hrají lásku

 

Autor 8Zdenek, 25.10.2015
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: MishaArt, enigman, Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná se jen potřebují oholit...pod krkem...

26.10.2015 18:48:33 | enigman

To je narážka na Ocammovu břitvu :-) ten název.

27.10.2015 14:45:41 | 8Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí