Jsem to já

Jsem to já

Anotace: katarze chodí nečekaně....

Zkus to pochopit,
cizí tělo mi šeptá
něco o nové šanci,
zkus to pochopit,
vyjadřuju se dost jasně,
protože končím,
na stole je čisto,
papíry už nikoho nezájímají
nevážím si ničeho,
přijd me uzdravit,
vrátit mi lesk v očích
a já tě začnu nenávidět,
kdo mi ještě nabídne
smíření?
znám se
dost dobře na to, abych utíkal,
stejně vás odradím,
stejně mě donutíte oklamat vás,
co když vždycky bylo pozdě,
ale dost,
jsem to já.
Autor Cofin, 31.10.2015
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí