Dušičkový čas

Dušičkový čas

Anotace: Snad nikdo nezapomene.

Pomníčky svíčky ozáří,
ukáží bolest na tváři,
slzičky nikdo neskrývá,
duše se jimi omývá.

Stojíme v tiché pokoře,
pro ty, co už jsou nahoře,
vzpomínky srdce oblaží,
uberou smutku závaží.

Autor Psavec, 01.11.2015
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, střelkyně1, MARKO, Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí