zasnoubení

zasnoubení

Anotace: Rolničky chrastí, to je náš úsměv ó vy všichni závistivý, pukněte zlostí, vy...

Rolničky chrastí, to je náš úsměv ó vy všichni závistivý,
pukněte zlostí, vy natvrdlíci povrchní,že my jsme šťastní.

Do konce let zbývá pár dní a my jsme Ti,
kdo zůstane na tomto světě jediný,
protože uzávíráme snatek, velký třesk
a konec matek, budem jediní, kdo řekne, jsme vyvolení.

Do konce týdnů, splínů začnem se bát,
než začne náš obřad, budeme se brát.

Do konce dnů. čas není podstatný,
budeme současní manželé jediný,
posvátní svobodou, láskou pokřtěný.

Do konce poslední vteřiny, řekneme si jedinný
Ano, ano
navždy spojení.
Autor Varg, 01.11.2015
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí