tichá prosba

tichá prosba

Anotace: ...

vidíš..., zeptala jsi se a odpověď nemám

nepřichazí - ústa pojednou tichá jsou a tak by chtěly křičet

a tolik toho říci

teď však jen jako kamenné sochy do ticha mlčí

neříkají nic

pohlaď je svým dotekem a mlč se mnou...

Autor jurij, 02.11.2015
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: Lucucu, Nikita44, zdenka, hanele m., Frr, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí