Zloba ta doba

Zloba ta doba

Anotace: Netuším co je to dospělost či stáří, nevim proč jeden strádá a druhému se daří....

Netuším co je to dospělost či stáří,

nevim proč jeden strádá a druhému se daří.

Znám však vzorec pro ten jednoduchý rým,

kterým otevřu svůj "majnd" a zaženu splín.

Žiji pro dnešek i zítřek.

Vím co se dělo včera ,

znám svůj vnitřek.

Chtěla bych tolik říct,

a přece nemůžu nic.

Jsem dozorce uprostřed svého nitra,

a chci křičet moc, tahle doba není chytrá.

Nesnáším společnost, nesnáším vaše cíle.

Jsem člověk, co topí se ve vlastní síle.

A proto teď ,

Objev svůj svět,

ať stane se to zítra či hned.

Kašli na to co je v módě,

utopíš se jen v mělké vodě.

Být skinny a dělat workout.

Fotka na insta?

Ehm, na pořadnej shootout!

Srovnávání na každém kroku.

Už jen Facebook podporuje tuhle sloku.

Na kontě tucty sbalenych slečen.

Ptám se jen - dobrej pocit byt tolikrát svlečen?!

Ať už je to pravda nebo na hlavu,

budu radši ve všem pozadu.:)

Autor xxxxx, 05.11.2015
Přečteno 739x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, enigman, mňousek, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé. Každý netuší...

24.04.2016 18:17:50 | Minna Seayard

na to že netušíš a nevíš toho znáš docela dost...

06.11.2015 11:43:15 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí