honey..

honey..

Anotace: ještě trochu neznámá

v zimních náladách
díval jsem se v moment zrcadlivých
a spatřil zvláštní ozvěnu

v první den
zrozené krajině
v naší modré melodii

ve tmě zněla
blízko sněhuláčka nesmělého

ve Venušině přítmí
svitlo jestli není
ta s níž chodil do školy
a šel spát do hladin s harmonii
před májovými dveřmi
kde na květ čekal arktickými stonky

máš zkřehlé prsty
napsal nový den partituru pravdy

když rezonovala
blíž a jemně
jen nahlédla a mlčela váháním

* nevím jestli je správné
* chtít doteky nebeských tich
* a znít s tebou v rozkoších

šeptala ledová královna
z jitřních citů ještě mívám strach
smála se když zjistila že jsem tu
pod jejími okny mizel v dálavách
a hledal svůj vesmír za koncem léta
když ona v nedalekém domě u trati
je z mého světa teď a tady
je to žena
a smím ztišen doufat že ji neztratím
Autor J's .., 15.11.2015
Přečteno 311x
Tipy 17
Poslední tipující: Noc17, enigman, adaj, Jort, jitoush, A42, FroniXY, Romana Šamanka Ladyloba, Kett, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....to je dobře.....Ji./úsměv/

15.11.2015 18:31:10 | jitoush

přeji
díky za ní

15.11.2015 17:22:42 | Romana Šamanka Ladyloba

Taky se mi líbí...

15.11.2015 17:10:10 | Kett

je krásná..DÍKY za ní :-D ST

15.11.2015 17:09:24 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí