Mladostařecké blues

Mladostařecké blues

Anotace: Než zavřu oči

Zpocená kůže, zmožená
Po celodenní práci.

Začíná mi chybět žena
Jenž by chápala legraci.

Nemohu se ani hnout
Ruce neposlouchají.

Vlasy začínají řidnout
Fousy se rozrůstají.

Zatahují se mraky
Slunce málo svítí.

Očekávám zázraky.
Je mi na blití.

Když je čas spát
ulehnu do postele.
Vždy se začnu ptát
udiveně a směle.

Kdy už přijde zlom?
Nač byl já stvořen?
Mám navštívíti dóm?
Byl můj osud zmařen?

Odpovědi nepřijdou,
jen fúra otázek.

Jak den za dnem jdou,
malují (si) obrázek.
Autor Ejgo, 17.11.2015
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, enigman, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco mi tam jakoby chybí. Snažíš se o rým, ale mě to připadá takové umělé. Nepřirozené. Ta dvojverší jsou příliš odseknutá, ale myšlenky dobrá. Piš určitě dál, brzy tam těch pár chyb nebude.

18.11.2015 06:20:56 | Laven De Brig

Moc děkuji za kritiku.

18.11.2015 20:21:19 | Ejgo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí