Příprava na dovolenou

Příprava na dovolenou

Anotace: Každoroční rituál.

Balit kufry žena zvládá,
občas se však strhne vada,
neb když skončí svoji práci,
potřební jsou stěhováci.

 

Dovolená, pěkně prosím,
večer přece nosím kostým,
halenky a troje sukně,
potřebuji velmi nutně.

 

Šaty, plavky, kosmetiku,
též prádlo pro erotiku,
nechci být jak šedá můra,
potěší tě sexu fůra.

 

Na mé výtky nosík krčí,
dvě blůzičky zas tam strčí,
přesvědčit se vážně nedá,
další boty právě hledá.

 

Jako soumar kufry vleču, 
argumentům neuteču,
v ráji kdyby žena žila,
též listy by zabalila.



Autor Psavec, 17.11.2015
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, VEDz RVAHEs, A42, Pelican
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už dlouho jsem tě nečetl, ale líbí se mi, že jsi svůj styl neopustil.

17.11.2015 16:37:28 | VEDz RVAHEs

Moc pěkně se to s úsměvěm četlo - díky.

17.11.2015 13:20:21 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí