Online

Online

Anotace: Báseň o útěku z online světa do přírody.

Sjíždím facebook od shora dolů
a čtu si
spousta blábolů
Zamilovaný statusy
ale zítra už nejste spolu

Vidím vnadný fotky
prosící o lajky
Vypitý vodky
A výhružky války

Hlavní je dokonalost
A krása jako vlastnost

Jiní jsme v síti
A jiní bez ní
Jiní jsme v síti
A mimo ní
Jak mimoni

Online změním na off-line
Nechám se sluncem ozářit
A přírodě začnu zase věřit

Cítím vůni ranní trávy
Slyším, jak šumí v dáli stromy
Nevnímám zprávy
A banální pohromy

Svěřím se skutečnosti
A zbavím se sociální zlosti
Autor Ceres, 17.11.2015
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavé téma..za něj tip ;-)

17.11.2015 20:13:28 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí