Smrt a sen

Smrt a sen

Anotace: na základě neskutečných událostí

Zdálo se mi, žes zemřel
a tví sourozenci zapálili černou svíci
na facebookových stránkách

vystavili tvé fotky z dětství
a já konečně uviděla, kdo jsi
- byl -
než zelená tečka zmizela

Obřad prý bude udělán na míru
každému pozůstalému

nezbývá mi tedy než plakat virtuální slzy

ve snu a smrti jsme každý sám
jen smrt a sen
nás sblíží
Autor Akzeret, 30.11.2015
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí