Tobě

Tobě

Anotace: dopis Tobě-nezbývá nic jiného,o smrti

Chci dnes psát Tobě,
dnes poprvé,dnes naposled...nevím
dnes mě uspal anděl, bože tak stejný.........., který mi kdysi odešel
ovinul kolem mě svou teplou ruku a půjčil mi to nejcennější, co u sebe měl
spala jsem dlouho, tak dlouho,že jsem chvíli uvěřila v zapomnění

byla jsem chvíli bláhová, ne neboj,tohle se nestává často!
mám ji v sobě, temnou, rozlezlou po celém těle,
umí to se mnou, když je potřeba, zničí jedinou vzpomínkou


někdy se vzepřu, netrvá to dlouho, stojí to spoustu sil
pak chodím snít ke svým andělům, jsou tak čistí a krásní
toužím po jejich doteku celým svým já

tak křehkým, slabým, plným stínů
lásko
Autor hnědá, 15.12.2015
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, el sereno, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí