Dark places

Dark places

Anotace: As for smile there jokes are said, as for fear dark place is meant ...

Dark places are made

they don't just appear

but when they are there

they won't ever fade

 

As for those places

you won't find them

wherever you go

not even traces

 

If you want to see

close your eyes

look inside of you

look for it and do not flee

 

Dark places are made

in your heart

and in your head

you wish, but they never fade

Autor Vyvrženec, 16.12.2015
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí