Proměny v čase

Proměny v čase

Anotace: Některým už holt číro vyplešatělo

Je to zvláštní, jak se lidi mění
nejdřív maj zpestra obarvený vlasy
a oči umatlaný šminkama

a pak se najednou vdávají a žení
a místo na koncert jdou do salonu krásy
a kolem linky tančí s plínkama
Autor Trinity666, 20.12.2015
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Rootness, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí