Míra svobody

Míra svobody

Anotace: .....

Zmar svobody lidstva, 

zmar myšlenek mužů. 

Zmar životů žen,

zmar. ..dětí zažívají, každý den. 

A pak snů zbaveny jsou,

a pak utíkají a zmatku plni jsou. 

A pak se diví dav, 

a pak má hrůzu v očích, každý žák. 

Jakost víry. ..jakost vztahů, 

jakost našich malých či velkých snah.

Jakost materiálu z nichž jsou naše naděje, 

jakost míry naší svobody a víry. 

 Vztahů a stahu našich svalů ,

vztahů....jakost život zkouší.

Vztahů jež satan trhá a ničí, 

vztahů jimž sebeovládání svědčí. 

Našich vztahů....málo je,

našich skutečných stavů.

Našich prapodivných a zlých strachů, 

našich má víra ovládat. ..ta naděje tu je.

Lidí jež hněv svůj a děsy své, 

lidí. .kteří zoufalstvím křičí. ..trpí. 

Lidí majících "jen "starost o zítřek,

lidí žijících... lidí umírajících. ..lidí v naději.

Lidí toužících ...po ráji na Zemi,

lidí. ..kterým bylo svěřeno tajemství...věků.

Věky...věky soudí a lidstvo?...propadlo.....jen zlomek přežije dny příští....... má paní.

Autor lamar.c, 22.12.2015
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí