Nejlepší kamarádky

Nejlepší kamarádky

Anotace: -

Dneska ti Sáro ty šaty moc sluší,
(kecám,jsou odporný jak sloní uši),
Právě teď v legínách vypadáš skvěle,
(vůbec,jsi tlustá v nich,řeknu řeknu ti směle),
Večer jdem s holkama na diskotéku,
(ty nemáš na vstupné,vezmi si hypotéku),
Prý jste byli s Danem venku,že má hezkej hlas?
(zatímco,já ti ho přeberu,brzy přijde můj čas)
Vypadáte spolu nadměrně hezky,
(ještě jednou mi poděkuj,tak ti dám pěstí),
Prý se mu taky líbíš,chtěl by s tebou chodit,
(to určitě,nejsi jeho typ,budeš slzy ronit),
Počítej prdelko,že půjdeš s náma ven,ještě ti napíšu,
(zapomeň,snad tě někde nepotkáme,to by bylo na ....)
Autor D3dl0z3R, 29.12.2015
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Změnila bych název - Konverzační slovník pro začínající kamarádky

29.12.2015 15:43:07 | xlps

by taky šlo

03.01.2016 20:07:51 | D3dl0z3R

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí