druhý dopis Tobě

druhý dopis Tobě

Anotace: samota

Miluji samotu, je hluboká nekonečná bez hranic
je to dáma velkého srdce
má v sobě všechnu moudrost světa
zkušenost Alchymisty s nalezeným pokladem
lásku Malého prince ke své růži….

Proč ji tak miluji?
Léčí, když nechceš se dál ptát, protože víš, že odpovědi bys více neunesl
Chrání, když už nemůžeš jim víc odpovědí dát, tak nikdy neztratíš ani kousek sebe
Živí, to když s ní kráčíš světem a vedeš dlouhé rozhovory sám sobě
Pečuje, když tvé otázky píchají a ona ti vloží do rukou moc je zakulatit
Ubližuje, když po někom toužíš a ona je ti neodbytnou přítelkyní

Všude je, v prázdném hrníčku od kávy, v těkavých světýlkách vánočního stromku,
kouká z první stránky tvé oblíbené knihy……………..

Miluji a nenávidím svoji samotu, je hluboká nekonečná bez hranic
Autor hnědá, 31.12.2015
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort, Allie16
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) chápu, má je o dost moudřejší než já, už jen tím, že mě navštěvuje ... a tak ji miluji a tak ji nenávidím:) Krásně jsi popsala

10.05.2016 14:36:27 | Ragnell

Ne, Ty moc pěkně píšeš!

10.05.2016 22:06:26 | hnědá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí