Proč?

Proč?

Anotace: Pravda může mít někdy více podob, více podob nemusí být vždy přímo lží. Když se to však přežene, je z toho komunikační exploze a skoro vždy průšvih.

Když se láska vytratí,
zůstane jen sucho v hrdle.
Obloha zčerná,
slunce se schová za tratí a úsměv na ústech ztuhne.

Nad hlavou krkavec krouží a sleduje to divadlo,
nese ti zprávu od té, cos dlouho nosil v srdci.
Byl jsi slepý!
Vidíš, jak to dopadlo!
Špatně jsi chápal mnoho věcí.

Ten černý pták na tebe z výšky křičí,
tak jako ona cítí se být v právu.
Ty šiky slov v urputné bitvě řečí!
Snad aspoň Bůh ví,
kde je konec toho zmaru.
Autor Dsmi, 04.01.2016
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, enigman, bogen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

08.03.2016 08:07:07 | Jeněcovevzduchukrásného

Život není peříčko.

08.03.2016 21:04:16 | Dsmi

...rozumím tomu...snad by se hodilo víc to rozčlenit...;-)

04.01.2016 21:57:55 | bogen

Dík za radu, snad to bude příšte lepší.

04.01.2016 22:24:11 | Dsmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí