Pěkná píseň II

Pěkná píseň II

Anotace: Nejdůležitější v životě je, nedělat ze sebe stále blbce. Jak, že je to v Bibli?, kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem?, no, jak bych to řekl já?, no, asi Všeho s mírou.

Teď už je to víc než jasné, nebaví mě psát již básně.
A nebo snad ještě trochu, milá slečno, milý hochu.

Lidská Blbost se Již Zhmotnila, v Německu, Švédsku, Norsku .... ,
jak kostka dlažební, JE TO V HAJZLU, Vážení.

Nebaví mě psát již básně, raděj bych si dal lázně,
a někdy i pořádnou kořalku, snad na chvilku by to bylo v pořádku.

Ale je lepší míti čistou hlavu, tak lépe se budou balit kufry,
a pak věřím, že mi Bůh ukáže správný směr, směr, kam máme plout,
válka v Evropě je na spadnutí,
nebuď bloud.

La la la, la la la, kočička se vdávala,
pejsek si jí vzal,
no, už mě z toho všeho začíná asi hrabat.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 13.01.2016
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strasně moc ti rozumím,psát básně v dnešní době též neumím,málo je na světě milých věcí,snad bude lépe,přeci.

19.01.2016 16:40:09 | takova

Doufejme, já se za to i večer modlím.

19.01.2016 17:29:17 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí