Už je pozdě

Už je pozdě

Anotace: Už je pozdě.

Už je pozdě

Poslední slovo s tebou jsem neprohodil
Byť jsem tolik možností měl
Vždycky jsem si říkal
Potkáme se ještě častokrát
Bude spousta příležitostí
A pak nic
Odejdeš a nejsi
Ni říct ti slova útěchy jsem nestačil
Ani tě srdečně pozdravit
Ani se na tebe podívat
Soucitně a s vědomím
Že každého to čeká
Je mi to líto
Upřímně
A tak se tě upřímně ptám
Proč?
A to přesto že jsem tě skoro neznal
Autor rad_by_basnikem, 14.01.2016
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, bogen, adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí