Ani živáčka

Ani živáčka

Anotace: Člověk nikdy není sám. Nebo?

Klid před bouří.
Zase.
Sedím tu, sama.
Ne, nejsem sama. Sedíš vedle mě.

Možná.

Neviděla jsem tě dva roky, ale pořád tu sedíš.
Ta vůně. Asi skořice. Nikdo jiný ji nemá.

Dým z cigaret proplouvá záclonou.
Vítr rozevírá staré dřevěné okno.
Venku je krásně, svítí měsíc.
Stín tu chybí, stíny - můj i tvůj.
Ani živáčka.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 16.01.2016
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Jort, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co když...

19.01.2016 21:56:31 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí