Mladí rasisté

Mladí rasisté

Anotace: -

Hajlovali,hajlovali čtyři chlapci u školy,
ředitel je za to trestal domácími úkoly,
možná z víry,možná z nudy,možná jen tak ze zvyku,
každé ráno,bez výjimky,sprejovali svastiku,

za ty jejich patálie,čekalo je vězení,
v lochu se však naučili více nežli v učení,
poté co jim jejich tresty za delší čas skončili,
začali se prezentovat,do senátu vstoupili,

naneštěstí probíhala uprchlická krize,
od ostatních politiků,oni měli vize,
od občanů zarmoucených dostávali podporu,
a tak vzniklo brzy hnutí Národního odporu,

Sluníčkáři marně se je pokoušeli zničit,
mezitím však domobrana začala se cvičit,
probuďte se ze snů svých,dneska to takto není,
multikulturalismus se v současnosti cení.
Autor D3dl0z3R, 17.01.2016
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: ewon, Jort, Lioness, Frr, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí