Dřív jsi mě bolesti zbavoval

Dřív jsi mě bolesti zbavoval

Anotace: Poslední dobou píšu samé nepublikovatelné... tak sem hodím aspoň tuto. Napsaná přesně před měsícem, ale stále ve stádiu úprav; na lepší název jsem se nezmohla.

Dřív jsi mě bolesti zbavoval,
teď mi ji působíš
Už nemáš sílu mě nést
se vší bolestí,
která s tím souvisí
Už tady nejseš
a mně jenom zbývá to pochopit,
pochopit to, co jsi říkal že
nemůže nikdy být
Sliby jsou chyby
a chybuje, kdo tomu nevěří
vždy se to dozvídám výhradně tou tvrdou cestou
Teď vidím, že nejsem tou, které
Tvé srdce náleží
a přesto vím, že z nás dvou
jsem já za tu špatnou

Je těžké, tak těžké říci to napřímo?
Nemůžem projednou přijít a chovat se dospěle?
Přestaň mi utíkat, mlčet a dělat mi naděje
Má hlava tyhle Tvé útěky prostě už nebere
Autor KatkatkaW, 17.01.2016
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST - za tvrdý postřeh. Nech to jako poslední verzi. A můžeš psát o tom, jak je krásné být na začátku Nové cesty.

17.01.2016 16:48:24 | VEDz RVAHEs

Děkuji

17.01.2016 16:50:05 | KatkatkaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí