Nejblbější symfonie

Nejblbější symfonie

Anotace: Někdy se nestačím divit.

Tvoje lži omotaly moje srdce jako tlustí červi
Kteří chroupají maso v černý hlíně
Prokousaly mi tkáň kůži i zbylý nervy
Kousek po kousku vláčně a líně


Krev z mojí duše stekla na schody (kde jsi seděla)
V tu chvíli jsem tě nenáviděla
Všude je otisk tvý špíny
Shody neshody a rozchody
A ty.
Špinavá.

Veškerá krása kterou jsem v tobě viděla
Je teď slizem kterej mi posral život
Věr tomu že dokonce včera jsem se styděla
Za to že jsem Tě kdy milovala

Možná tě jednou zabije a ty ho budeš omlouvat
A budeš sedět v jeho bytě na klavíru jako průhlednej duch
A na tom místě bude smrad (strašnej puch)
Kterej nepude vyvětrat
Klaudie jsi ta nejblbější symfonie
Kterou jsem kdy hrála
Autor Leonkaaa, 19.01.2016
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí