Prokrastinace

Prokrastinace

Anotace: ...

Sedím doma,
kopu se do .....
Vím, že úkol lehký mám,
avšak je neděle.

Pondělí, školní den,
"Vypracujte referáty!"
Z úst té paní slýším,
zabere to chvíli jen.

Pracovní plán je třeba,
jeden den obětuji.
A hele ! Státní svátek středa!
Zodpovědně plánuji.

Budím se a mobil zvoní,
"pojď s námi, jedem někam"
Žádné plány, nic tu není,
jedu tedy, potřebuji člověka.

Pátek je den poslední,
ve čtvrtek si odpočinu,
nabrat síly na dění.
Teď nikam se nepohrnu.

A v den činu ?
Pláči, mám toho moc,
rychle najít někde vinu !
Ano název téhle básně, je nemoc.

Nemocní lidé by přece měli mít úlevy...
Autor JosephZ, 25.01.2016
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také jsem podobně nemocný,jinak to asi neumím. Zjistil jsem však, že i tak se dá vystudovat cokoliv, akorát ty poslední dny jsou vážně peklo.

25.01.2016 08:49:47 | Rampa.Tau

Samozřejmě že to jde, pokud se tedy chce. Někdo prostě potřebuje práci "pod tlakem"

25.01.2016 09:31:13 | JosephZ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí