Život

Život

Anotace: Báseň s motivací do života.

Každej den je jednou za život,
proto si ho nenechte pokazit.
Nudnej by byl celej den bez příhod,
proto žijme a nudu nechme porazit.

Život je vtip a tak ho tak i ber.
Hned začne být líp, vezmi svůj osud na povel.

Dosáhni něčeho velkého v životě
a po smrti tvá duše bude žít radostně.
Něco zde zbyde pro další generace od tebe,
tak si uvědom sílu života a běž do sebe.

Zvyš si vůli sílou světa,
jsi originální jedinec- teď a tady,
dnes žiješ úplně nový, originální den
a teď- máš šanci něco dokázat.
Věř si, a budeš pánem světa.
Autor Donatien A. Filie, 27.01.2016
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí