Jsem...

Jsem...

Anotace: Čím vším je možno být, stačí trochu uvěřit...

Sbírka: 50 dní Gomory

Jsem Stín z hlubin temných věků
Přicházím vaše pokolení hubit
Jsem Mor, jenž dovádí vás k vzteku
Jsem Špína, od níž se nelze očistit

Jsem Mrak, jenž se snáší
Zavalím hory, luka i s jezery
Jsem Válka, jež život zháší
Pod mými kroky hloubí se krátery

Jsem Hlad tančící na kostech vašich předků
Na jejich hrobech ležící Hřích
Jsem Noc ujídající dne začátku
Hniloba jsem na tělech neživých

Jsem Bestie lovící anděly z Nebe
Jsem Tortura milující krev
Jsem Zima, která vás roky zebe
Jsem také Ticho požírající zpěv

Hle na mne, na Šílenství
Kterak pohlcuji celý Svět
Hle na mne, na Sobectví
Udupávající cudný květ

Jsem Pýcha, Zášť, Nenávist i Vina
Jsem Bouře, Smrt a Antikrist
Jsem Čas, Anděl, Démon, Rakovina
Jsem Stará Kniha, již nebude nikdo číst
Autor Ravena Lupus, 29.01.2016
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Barčík, kara11, Oxík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tam na mě moc Jsem :) Ale T za zbytek obsahu :)

02.02.2016 10:11:11 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí