Květiny

Květiny

Anotace: -

Lidé se musí starat o své duše
Stejně jako o květiny
Musí je zalévat každý den
Dávat je na slunce
Dopřát jim prostor

Ne všichni to dělají
Místo toho si pořídí opravdové květiny
Chtějí je vidět růst
Chtějí je vidět kvést

Stojí u okna a pozorují je
Jejich barevné květy
Ale jejich kytka dávno uhnila
Už neroste

A tak mi je vždycky líto
Když jí vidím postávat s konvicí v ruce
Jak zalévá truhlíky
Snaží se nemyslet
Ale to nezastaví

Zkouším jí říct
Že její květina potřebuje vodu
Jenže její květ nikdo nikdy neocenil
Tak proč se snažit?
Autor margaretm, 29.01.2016
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proto...

02.02.2016 00:10:56 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí