Co ti je?

Co ti je?

Anotace: Skutečně ze života, poprvé.... :)

Můj bližní má problém velký,

celý den v posteli, bez telky.

Já to měl tušit, něco s ním je,

něco mi tají, co to však je?

 

Je to mé studium nebo jeho práce?

Je nezaměstnán, ač daní plátce.

Už 3 měsíce tomu tak bývá,

zatím jen o lepších zítřcích snívá.

 

Nevím však jak mu mám pomoci,

co je to deprese? Nějaký druh nemoci?

Já nikdy nezažil takové chvíle,

kdy vidím svět jak černě tak bíle.

 

Stěží však stojí na nohou,

to přece není depka ani náhodou.

Napadá mě, že si to navodil sám,

říkám si, že v sobě moc prášků má.

 

Nejsem však natolik odvážný zeptat se,

zda by měl jít k doktorovi a nebo sebrat se.

Takové stavy má však jednou za několik dní,

pokud to takhle půjde dál, zítřek bude jeho dnem posledním...

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 30.01.2016
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsanéééé :-)

16.02.2016 10:33:45 | tvořilka

Díky

16.02.2016 10:55:24 | boneslash

Hutný obsah.. Snad bude líp

30.01.2016 18:47:02 | Lioness

Líp je :), konec mírně přehnaný, ale je třeba být připraven na všechny možnosti.. Díky za tip :)

30.01.2016 20:21:28 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí