Chuť

Chuť

Anotace: Chuť buď prostě je a nebo není

Chuť

On:
Za zamčenými dveřmi
prosím Tě, veř mi.
Nemusíš se bát.
Dneska nemám hlad.
Však chuť mám velikou.
Nechci jít oklikou.
Tak mi pojď naproti.
Touha se nekrotí.

Ona:
Máš na mě chuť,
když k hrudi hruď
tiskneme při polibku.
Beran chce malou rybku.
Máš na mě chuť,
no, buď jak buď.
Já počkám třeba dlouze,
až utopíš se v čisté touze.
Autor Tapíše, 01.02.2016
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: innominata, MARKO, boneslash, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí