Nemohu a Nechci

Nemohu a Nechci

Anotace: probuzení spáče

Nemohu se jen životu smát
nemít co dávat
nemoci brát
rozpustile truchlivý ve světě bytí
jak krásně seschlé luční kvítí
vyrván jak žížala pídit se dál
pochmurná oslava, prázdný sál

Nechci byt vláčen kam se komu zlíbí
tuposti stáda pohodlné chyby
na kusy vlky být rván
v sněhové vánici zmírati sám
zrnkem písku co nedělá nic
shnilým odpadem na dně popelnic

Nastal ten pravý čas změny
brány strhány
zdi rozvaleny
Nadechnout se z plných plic
všanc dát své srdce na hrách bez hranic

Probudit se někdy dost bolí
Autor Plato, 02.02.2016
Přečteno 327x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale většinou to stojí za to....:-)

02.02.2016 06:43:25 | xlps

Někdy snad ano ;) :)

03.02.2016 06:55:50 | Plato

Řekla bych někdy ano...:-)

03.02.2016 19:31:45 | xlps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí