Pohled do

Pohled do

Anotace: Do světa.

Pohled do

šmátrám očima
ničeho zachytit
nedokážu se
jako kdyby mi vše utíkalo
unikalo
pohledu se násilím vzpíralo

bezradní lidé
jejich obličeje
zkroušeně zkroucené
kontaktu se bránící
stromy plné černých listí
domy příběhů
bez děje
šedivých a nudných

přitom ten nejsměšnější
píše se teď a tady sám
tak tedy
kam dívat se mám?
Autor rad_by_basnikem, 02.02.2016
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí