těžký časy

těžký časy

Anotace: ...

Sama v noci u baru

sedí duše bez tvaru

Duše pěkně po staru

vylívá se z nezdaru

Co to děláš, říká tělo

už jsi zase jako dělo

Pak to bouchlo, zachroptělo 

duše spadla, tělo sjelo.

Autor Freak, 08.02.2016
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash, Maggot7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí